Zoef Leather
Gamerschestraat 24
5301 AS Zaltbommel
Tel: +31624419496
KvK-nummer: 66491002
BTW-nummer: NL169943094B02
IBAN: NL72Rabo0147871379
BIC: Rabonl2U

1. Door bij ons een bestelling te plaatsen geeft u te kennen dat u met onze algemene voorwaarden akkoord gaat.
2. Alle vermelde bedragen op www.zoefleather.nl zijn in euro’s, inclusief BTW en verzendkosten.
3. Zoef Leather is niet verantwoordelijk voor invoerfouten, waardoor onopzettelijk de verkeerde verkoopprijs voor een of meerdere producten wordt vermeld. Wij behouden ons het recht voor de verkoopprijzen aan te passen.
4. Na ontvangst van uw bestelling ontvangt u altijd een e-mail van ons met de bevestiging van uw bestelling.
5. Al onze producten zijn uit voorraad leverbaar. Indien de bestelde producten onverhoopt niet meer voorradig zijn, neemt Zoef Leather per e-mail of telefonisch contact met u op.

Betaling en levering

6. Wij accepteren de volgende betalingsmethoden:
a. iDeal
b. Vooruitbetaling
c. Paypal
d. Credit Card (Visa/Master Card)

7. Wanneer de betaling voor 15.00 uur bij ons zichtbaar is op de rekening, worden de producten direct door PostNL verzonden. Het is helaas niet mogelijk om kleding te reserveren zonder dat uw betaling door ons is ontvangen.

Omruilen en retouren

8. Omruilingen en retourneringen dienen binnen 7 werkdagen na ontvangst van uw bestelling via de mail te worden aangemeld. Niet of te laat aangemelde retourneringen zullen niet worden geaccepteerd.

9. U kunt uitsluitend producten ruilen of retourneren indien u deze in exact dezelfde staat (voorzien van alle originele labels) aan ons terug laat bezorgen.

10. De verzendkosten van een retourzending zijn voor uw rekening.

11. Bij een retourzending blijft u tot ontvangst van de goederen bij Zoef Leather verantwoordelijk voor deze goederen.

12. Bij omruilingen sturen wij binnen 24 uur na ontvangst van het geretourneerde product een vervangend product naar u toe indien dit voorradig is.

13. Indien u geen vervangend product wenst, zullen wij binnen 14 dagen na ontvangst van de retourzending het bedrag terugstorten. U bent zelf verantwoordelijk voor het doorgeven van een correct adres en rekeningnummer.

14. Wij behouden ons het recht voor om retourzendingen te weigeren indien de goederen gedragen en/of gewassen, beschadigd, of niet in originele verpakking retour zijn gezonden.

Privacy en klachten

15. Zoef Leather zal met uw persoonsgegevens met de grootste zorg omgaan. Indien u op het bestelformulier aanvinkt dat u toestemming geeft om op de hoogte te blijven van aanbiedingen in de toekomst, zullen wij uw gegevens uitsluitend hiervoor gebruiken. U kunt deze toestemming altijd intrekken door ons een mailtje te sturen voor uitschrijving.

16. Wij zullen uw gegevens uiteraard in geen enkele vorm aan derden verstrekken.

17. Klachten van welke aard dan ook jegens zoefleather.nl / zoefleather.com of een van onze medewerkers dienen altijd per e-mail te worden ingediend. Wij zullen binnen 7 dagen op uw klacht reageren.